2017-11-01 05:29:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Legyen óvatos az agresszív emberekkel

Napi horoszkóp november 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19 
A Hold a Kos jegyében áll. Ez nem ígér örvendetes időket. Valószínűleg tennie kell valamit, amihez nincs igazán kedvére. Délután és este, ha teheti maradjon ki minden vitából. Minden másképpen alakul, mint ahogyan tervezte, legyen rugalmas, és igyekezzen mindenhez alkalmazkodni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Ön most nyitottá válik mindenre, jobban vágyik majd a kalandokra, és vakmerőbb is lesz, mint egyébként. Azzal azonban vigyázzon, nehogy a meglévő párkapcsolatát is kockára tegye egy románc kedvéért…

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Most megismerkedhet valakivel, aki valóra váltja az álmait - egy olyan társ érkezhet az életébe, aki őszintén ragaszkodik önhöz, és körbeveszi gyengédsége ezernyi jelével. Ha vannak gyermekei, akkor most különösen sok örömöt okoznak önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22
A Hold a Kos jegyében áll. Nem mondhatni, hogy sok nyugalmat és higgadtságot fog tapasztalni a mai napon. Legyen óvatos az agresszív emberekkel, főleg a közlekedésben!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ön kézben tudja tartani a dolgokat, megvan önben az ehhez szükséges nyugalom és erő. Nagy hasznát veszi ennek most a gyermeknevelésben, a velük való foglalkozásban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szívesen flörtöl, könnyebben megy bele új szerelmi kalandokba, esetleg olyan új hobbit választ magának, amelyből sok öröme származhat. Most nagy igénye van az önkifejezésre, és arra, hogy megmutassa magát a világnak! Ne legyen bátortalan, sikerélményekben lehet része, ha felvállalja önmagát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
Ha még egyedülálló, most jók a kilátásai: bárhol is tűnik fel, ott mosolyogva fogadják. Akárhol tölti az estét, ön kerül majd a középpontba.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai bolygóállások különös érzelmi töltettel rendelkeznek, váltakozva hol levertté, hol kirobbanóvá teszik az ön hangulatát. Most nagyon szeszélyes lesz, ez a párkapcsolatában is érezteti hatását. Idegesen reagál mindenre. Próbálja meg nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a mai napot!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
A Hold a Kos jegyében áll. Ez nem látszik egy nagyon könnyed napnak. Ugyanakkor azok a dolgok, amit ma elintéz, sokat fognak nyomni a latban, és tovább fogják vinni önt. Sikere csak attól függ, hogy jól tud-e összpontosítani, és egyfajta csőlátással tud-e előbbre haladni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma mindenképpen saját magával kell foglalkoznia, és számba kell vennie, hogy menyire elégedett az életével. Törődjön többet a lelkével, és kovácsoljon terveket!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Csak és kizárólag az ön döntésén múlik, hogy milyen lesz ez a nap. Ha lázad az adott feltételek ellen, nehéz dolga lesz, és a végén kimerülten, frusztráltan feladja. Ha elfogadja a körülményeket, és megpróbálja kihozni belőlük a maximumot, este elégedett lehet önmagával.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha valami nem megy úgy, ahogyan azt elképzelte, akkor kétségbeesés helyett keressen más módot a terv megvalósítására. Este remekül érezheti magát egy családi programon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: